Powered By Blogger

luni, 22 noiembrie 2010

Aseara

Ma tineai in brate si imi respirai in ureche.Mi-ai soptit "noapte buna" ,iar cuvintele tale au avut rol de somnifer.Am adormit la tine in brate ,cel mai sigur loc de pe pamanat.
Aveam ochii inchisi si totusi vedeam culori violentece se schimbau mereu.Apoi culorile au devenit forme, luminile umbre iar pe fundal au inceput sa se auda voci.
Stau si ma intreb cand mi-ai dat drumul din bratele tale de am reusit sa ajung atat de departe.
Locul in care ma aflu imi pare cunoscut .Sunt la mare , e vara si aud pescarusii.Cerul e aproape rosu la orizont iar soarele e inecat de mult in mare.Ma uit dupa tine dar nu te gasesc nicaieri.Privesc nisipul ,e plin de scoici,aud pe fundal rasete ,tipete si acorduri de chitara.Cunosc chitara aia.
Si iar te caut.Tu nu esti acolo, e doar El.Priveste marea fara sa zica nimic apoi isi ia chitara si incepe sa cante ceva.Ceva cunoscut!
Eu incerc sa nu il observ,te caut in continuare.Unde esti?acum un minut ma tineai in brate.
El ma vede si imi zambeste timid.Acel zambet ce candva il adoram.Eu sunt confuza nu am curaj sa zic nimic ,imi e frica.Inca te caut cu privirea dar nu te gasesc.Te aud esti langa mine ,imi zici ca esti gelos, ca pe tine nu te privesc asa.De ce te aud dar nu te vad?De ce m-ai parasit?De ce ma lasi aici cu el?
El se indreapta spre mine .Imi ia mana in a lui.Eu tresar, nu stiu daca de frica sau de placere.Uit de tine,nu stiu de ce.El imi spune ca visez,ca nu tu m-ai parasit ci eu pe tine.
Eu am gresit, am adormit si visez .Visez la mare , la mirosul verii si la o plaja unde am fost eu cu El .
Ma trezesc trenurand .Tu dormi poate chiar visezi.POate nu ma visezi pe mine, poate o visezi pe ea.Dar eu ma simt vinovata.Simt ca te-am tradat.Te iau in brate.POate si tu ma cauti in visul tau.


Iubitul meu
. aseara te-am inselat in vis.Dar dimineata am fost din nou a ta.La fel am sa fac si deseara dar sa stii ca mereu te caut in fiecare vis.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Da mi-a placut! Scrii bn, e ca un roman de dragoste, frumos imi place, dar daca se va intampla si in realitate ceea ce ai visat? Pup ! Dani

shay spunea...

Draga Dani,
Visul asta are elemente din realitate.Nu stiu la ce te referi cand zici "daca se va intampla si in realitate ce am visat", dar iti spun doar atata :
Visele nu devin realitate , sau cel putin nu visul asta

Virtual Reality spunea...

Ma inseli, huh?

Trimiteți un comentariu

... Just a few words....