Powered By Blogger

joi, 30 septembrie 2010

De ce iubiţi femeile





O întrebare des apărută printre bărbaţii din ziua de azi "De ce iubim femeile". Ştiu un răspuns va dat Mircea Cărtărescu in cartea sa , dar care ar mai fi motivele?
Vă spun eu de ce iubiţi femeile : Pentru ca si Mama e tot femeie , si aţi invatat sa iubiti de la ea .Pentru ca mirosim frumos , pentru ca noua ne sta bine si imbracate dar si dezbracate ( desi voi ne preferati mai mult dezbracate), pentru ca zambim chiar si daca nu avem starea necesara, pentru ca tot noi o sa crestem urmatoarea generatie de barbati.
Iubiti femeile pentru ca ele va iubesc pe voi.Iubiti femeile pentru ca petrec ore intregi in baie sa se aranjeze doar ca sa auda de la voi ca sunt frumoase , iar voi le criticati cand nu sunt aranjate si le bombaniti cand stau prea mult in baie. Voi barbatii aveti o vorba" Eiiii femeile!" , dar noi femeile avem grija si de noi dar si de voi, noi femeile va spalam , calcam , si va dam sa mancati ( si asta nu pentru ca am fi noi sfinte da asa am invatat).

Iubiti femeile pentru ca ,conduc mai prudent ,si nu injura la vre-un semafor, ele asteapta sa treci tu pe zebra desi observa cum o privesti.Iubiti femeile pentru ca sunt blonde, brune, roscate, dulci, futese, calde, dragalase, pentru ca au de fiecare data orgasm. Pentru ca daca n-au orgasm il mimeaza. Pentru ca momentul cel mai frumos al zilei e cafeaua de dimineata, cand timp de o ora rontaiti biscuiti si puneti ziua la cale. Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele ati iesit si-n ele va intoarceti, si mintea voastra se roteste ca o planeta greoaie, mereu si mereu, numai in jurul lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

... Just a few words....