Powered By Blogger

luni, 7 iunie 2010

Despre viata si oamenii din ea

Ca oameni care traiesc intr-o societate, avem de-a face zilnic cu oameni. Cred ca fiecare din noi lasa o 'amprenta' asupra celorlalti. Asa, la randul nostru, ne schimbam comportamentul in functie de experienta avuta...
Toti oamenii intilniti mi-au daruit cite ceva din ei insisi, cu unii am vrut sa seman, iar altii mi-au aratat cum sa nu fiu.Cred ca fiecare decizie, fie ea oricat de mica si neinsemnata, ne schimba intr-un anumit fel viata.Din acest motiv trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte de a spune sau face ceva.
Exista momente in viata noastra in care ne intrebam ce reprezinta oamenii din viata nostra. Sunt oameni care intra in viata ta doar pentru o zi,pentru a afla ceva de la ei,pentru a trai o experienta pe care datorita acelor oameni o vei tine minte.Sunt oameni care intra in viata ta pentru un sezon ,acei oameni te vor ajuta sa treci altfel peste diferite momente sau te vor invata lucruri esentiale ca dragostea ,mila, compasiunea, rabdarea etc etc.Acei oameni atunci cand misiunea lor va fi la final vor disparea si ii vei tine minte mereu poate nu constient da de fiecare data cand vei face ceva ce ai invatat de la ei ii vei primi in gand.Si sunt si oamenii care stau cu tine tot timpul vietii lor ca sunt parinti ,frati,prieteni sau persoane iubite.Sunt oamenii de la care inveti ceva nou zi de zi ,pe ei ii pretuiesti cel mai mult dar si ei pleaca mai devreme sau mai tarziu.Ei nu te parasesc ca ceilalti, ci doar nu au de ales.Dar ei sunt cei care au nevoie de tine.
Stau acum si ma gandesc la toti oamenii pe care i-am cunoscut in viata mea ,si incerc sa ii impart in aceste 3 categorii ,si realizez ca sunt unii pe care nu ii pot incadra nicaieri ,dar stiu ca nici o experienta a vietii nu merita ratata sau uitata,viata e prea efemera si nu ne bucuram de ea cat vrem.

Asa ca sfatul meu despre viata si despre oameni este"traieste cat poti ,dar fa-o frumos"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

... Just a few words....